Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla 23/4

Den flygande italienaren Alessandro Gocciadoro anländer till huvudstaden med två ston som båda radar upp segrar. Går det fälla i alla fall en av dom på dagens dubbel?

Dagens Dubbel 1 :
4 Archidamia lär bli favorit men frågan är hur Melander resonerar med 1 Upload som vann lätt från ledningen näst senast men galopperade kort efter start gången efter. Felfri borde Melander köra i spets.
Om nu Alessandro tar dödens med favoriten är frågan vilka ekipage som kan gynnas av tempo?
5 Dallas Brick var bra i liknande omgivning vid vinst för ett par starter sen. Två raka galopper efter det men håller han ordning på benen räknas han tidigt bakom favoritduon.
6 Min Bråten var fin i årsdebuten men handikappas som valack och bara stor outsider.
11 Syria A.T är ett fint sto som är segervan, Lennartsson och svårt spår brukar dock innebära invändig löpning och behöver mer tur än vad jag vill betala för.


Dagens Dubbel 2 :
4 Zanzibar Wise As var nerspelad till favorit på Vincennes näst senast men galopperade och fullföljde ok bakom hästar. Spetsade från spår ett för fyra starter sen och ledde runt om.
Tidigt spetsbud.
7 Lullaby S.I.R är jag svag för. Galopperade visserligen näst senast men det tog kusken på sig för han drog i högertömmen lite försent så hin blev generad.
Vann lätt starten efter så toppformen borde vara nära.
Inte lika beroende av löpningsförhållande som favoriten och oddsen borde vara mycket mer tilltalande.
Min idé i loppet.

Spelförslag :
DD 1 : 1-4-5
DD 2 : 4 Zanzibar Wise As (eftersom 7 Lullaby S.I.R är struken)

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.