Speltips: V75 i Sista stund Färjestad med unionskampen

V75-tankar i sista stund

Förra Veckan :

Låset och avslagen satt men spiken sysslade med fel gångart. Hade nog varit vinstfarlig annars med det utgångstempot.
2x8x1x1x1x3x4 = 192 rader får väl anses som godkänt på rankingen i alla fall.
Tyvärr så satt Idén Beu Mec fast med allt bakom Volstead men tipset var inte långt borta och jag tror på snabb chans till revansch även om det ser tuffare ut denna gång trots skralare motstånd.
Vi återkommer till det senare.

Omgången i stort :

Klassiska Unionstravet på Färjestad och som vanligt kommer de norska hästarna skrikas ut som stenklara på alla tipssajter utom här då. här vi har klart för oss att dom som vanligt bara vinner kallblodsloppet och MAX ett lopp till precis som varje år.
-Men dom får ju använda KÖRSPÖÖ i Sverige…?
Jo, jo.. Men Om du har Mark V och Jan-Ove Waldner har en foppatoffla så får du stryk ändå.
Men visst, lite jämnare kan det ju bli. Någon boll missar han ju.
5-2 till Sverige blir hur som haver resultatet.
Kan man lira det någonstans??
F ö så ska det bli storm i hela mellansverige så man vet ju inte alls hur banförhållandena kommer att bli?
Blir det T ex kraftig motvind på bortre långsidan så lär spetshästarna vara ÄNNU mer gynnade än vanligt. Speciellt på Färjestad.
Annars en ganska småtrist omgång rent spelmässigt och ATG mosar in nästan uteslutande Autostartslopp vilket kommer glädja min nya travkompis men sett till att fälla favoriter är det katastrof.
Men vi gör ett försök.

Omgångens bästa spik :

Klurat på denna hela veckan och visst borde 4 Handsome Brad i
V75-1 ha bra chans men det kan bli vingel och 2 Global Trust i V75-5 är ju ett måste att jobba bort om man vill ha chans på degen och det vill vi ju.
Därför kommer jag istället spika 4 Bo C. (Bosse) i V75-4 med Jorma Kontio.
Var strålande som 2a och vann nästan ett stenhårt försök till Derbyt. I finalen efter var han visserligen blek men då ryckte man dojorna och det är inte alla som får fäste då.
Nu blir det tillbaka till samma balans och enda brasklappen är om det blir mycket regn med en väldigt tung bana.
Då får man väl ta någon av tråkfavoriterna istället.
Det känns som att Bosse blir lite bortglömd denna gång och från ett bra utgångsläge känns 14% som vettig spik i en klurig omgång.

Omgångens lås/Sparlöp :

Kommer i V75-6 där Unionskampen på riktigt ska avgöras.
Favorit blir 9 Odd Herakles från ett ok läge och borde ha vettig vinstchans men det viskas om att han inte är lika vass bakifrån så låser loppet med två andra intressanta.
Lika klar andrahandsfavorit blir J-O Perssons nyförvärv Tekno Odin Med Örjan i sulkyn. Men jag står över denna då jag tycker det luktar desperation att flytta hästen i slutet på karriären.
Det funkar inte riktigt längre som förr och även om J-O är mästare på kallblod så tror jag inte han räcker i detta sällskap.
Jag kompletterar istället med andra norrbaggen 3 Kleppe Slauren och 5 Odin Tabac som trots sin ålder hittar formtoppar ibland.
Senast var han mycket bra som 2a på opassande distans och kanske att han blir släppt till ledningen av Lome Brage denna gång och då ska han slås.
Vann faktiskt detta lopp i fjol från bricka 8 före just Odd Herakles och det känns väldigt låst och tryggt med dessa tre.

Omgångens avslag :

Tekno Odin givetvis av ovan förklaring men även 4 Love Matters i gulddivisionen tycker jag passar in här.
Kommer bli mångas singelstreck på lördag och även om Redéns hästar håller bra form som alltid så tycker jag inte att Love Matters har varit speciellt lysande på slutet.
som 33% är han totalt ointressant för mig och jag ratar helt. Schas!

V75-1

Vi inleder med Silverdivisionen och bra favorit i 4 Handsome Brad som är oöm och stark och har inget emot att gå utan rygg.
Det lär han få göra med eftersom 5 Angle Of Attack kommer laddas allt vad tygen håller samtidigt som 1 Picasso och 2 Faust Hanover försöker det samma.
Luktar snabb inledning på loppet vilket gynnar favoriten men även min idé i loppet.
Jag pratar om 6 Ragazzo Da Sopra som verkligen jobbat ihop till en V75-seger nu. Varit 2a bakom hästar som Mack Dragan, Urban kronos och Carabinieri.
Senast var det lillskrik på honom trots att han mötte Carabinieri igen från samma läge som loppet innan men benen höll inte ihop den dagen och favoriten vann istället.
Han går mycket bra över dagens distans och har sin bästa egenskap i sina avslutningar. Går alltid hela vägen in i mål och med tempo på loppet tror jag vi får se en klassisk Björn Goop svepning sista 400 och sen kan vi räkna in 7% på upploppet.
Lägg där till att Goop är Färjestads Kung.
Enda orosmolnet är att jag hörde att Goop har haft veterinär hemma i veckan för att kolla över hästarna. Men hör man inget i Björnkollen så räknar vi med att allt är ok.
Vet inte när jag såg Björn ta ut en ofräsch häst senast?
Bakom dessa två räknas 7 Urban Kronos tidigt även om man inte vet riktigt om formtoppen börjar ebba ut eller ej.
11 Magic Gwin räknas också med tempo.
Skulle det nu bli regn och bedrövlig bana så glöm för allt inte storskrällen 12 Cab Hornline. Om hästar blir 20m sämre på kladdig bana så blir han 30m bättre. 1%??
3 Zoko lane blir mitt sista streck i loppet.
Man har fortfarande loppet han gjorde på Axevalla i minnet.
Då slog han en viss Handsome Brad.
3% är taget.

Min Ranking : A : 6-4 B : 7-11-1-2-3 C : 5-9-10-8-12

V75-2

Veckans mest olösliga lopp så här kommer jag ta alla startande hästar.
Men mest prat är det om 2 Faust Boko och 3 Granfather Bill där den senare är favorit men jag tror norrbaggen går om i favoritskap tills på lördag.
Ska tydligen vara snabb ut och varit bra i tre raka segrar. Nu är det dock inte norska sniglar som står för motståndet utan Svenskt stål och jag kommer alltid tvivla.
5 Green Keeper U.S och 9 Hip Hurray Boko kommer också bli flitigt streckade men i ärlighetens namn är det nog på kuskarna för det skiljer inte mycket på hästarna bakom favoriten.
Enda Roliga skrällbudet jag lyfter upp på rankingen är faktiskt en norrbagge. 8 L’Amour Bonanza till 6% verkar lite småintressant.
7 segrar på 12 starter och det verkar vara lite galopp eller vinst för den här. Vi får väl se var han hamnar men distansen är lång och man behöver inte stressa fram en position heller.

Min Ranking : A : - B : 3-9-8-2-5-11-1-12-6-10-4-7

V75-3

Guldrace och i mitt tycke en svag favorit i 4 Love Matters.
Stallet andas optimism och det blir barfota som vanligt.
Jag kan ha fel men det är ytterst sällsynt.
2 Beu Mec var min idé förra helgen men tyvärr fick Charrua Forlan dit tårna med hjälp av Volstead in i första kurvan och sen fastnade Jeppson bakom Volstead in i mål.
Det fanns sparat och jag tror vinstchansen hade varit god med lite mer tur. 4% hade suttit fint.
Nu var det fler som såg prestationen senast och motståndet är lite ljumnare så procenten ligger på 15 i skrivande stund och jag är tveksam hur högt det får gå innan värdet försvinner.
Det kan bli tufft att gå i ledningen denna gång med hästar som Dante Boko, Queer Fish och framförallt Racing Mange i loppet.
Den senare verkar ju nästan krypa ur skinnet av form och gillar att gå utvändigt.
Givetvis kommer jag strecka Beu Mec och han är även tidig men jag sticker inte ut hakan lika mycket denna gång.
Första strecket måste ändå hamna på 6 Racing Mange så som han har sett ut.
1 Photo Lavec är väl enda norska hotet men jag tror han blir över från start.
10 On Track Piraten får Erik Adielsson i sulkyn och möter ju faktiskt mycket sämre hästar än brukligt.
Är väl lite ojämn men Erik kan ju ge extra skjuts och till ynka 6% tycker jag han är lite intressant.
Jättesusaren är 12 I Love Paris till 4%.
Iskallt läge men med Adrian i loppet kan vad som helst hända första 1000m.
8 Dante Boko då? Den spikade du ju sist mot Cyber Lane?
Ja, jo.. Det finns EN liten chans att Adrian laddar iväg och att 7 Francais Du Gull tar en längd på alla. Då kör nog Adrian till och från ledningen räknas han men det är otroligt tufft att vinna såna lopp med sån styrning i högsta klassen.
Sen är det egentligen 500m för långt så jag står över denna gång.

Min Ranking : A : 6-2-10 B : 4-12-1-11 C : 8-5-3-7-9

V75-4

Jag spikar 4 Bo C. som kommer från en bra insats i Derbykvalet men var usel i finalen. Dock så ryckte man skorna i finalen och sånt där är alltid en chansning.
Det är det givetvis att spika också men loppet ser väldigt öppet ut på förhand och jag tycker Bosse höjer sig lite över mängden tillsammans med favoriten 3 Heart Of Steel.
Då favoriten riskerar att få harva utvändigt om 2 Rapide Frecel som givetvis ska köras i tät då norrbaggarna försöker brösta upp sig så tror jag Bosse kan få en perfekt resa av Kontio.
Stormvarning dock för er som garderar på 11 Wellino Avenue 5%.
Den här herren återkommer efter lite vila men har kapacitet att vinna V75 i sömnen.
Läget grusar ju förhoppningarna lite men hemmaplan är plusfaktor.
10 Waikiki Silvio och 5 Luxury Brodde är tänkbara skrällar bakom.
1 Wild Love var smått heroisk senast och blir hon inte fast så kan hon vinna igen. Dock Sto mot hingstar gör att jag rankar ner litegrann.

Min Ranking : A : 4 B : 3-11-10-1 C : 5-2-8-9-6-7-12

V75-5

Omgångens största favorit finner vi i bronsdivisionen och jag förstår varför. Ingen undgick ju att se i vilken fin författning 2 Global Trust återkom i och det finns väl inget som talar för en sämre insats denna gång.
Dock så är det ”bara” en start innanför västen och han galopperar ibland vilket gör att 70% måste man ju bara täcka upp.
Det är flera riktigt bra V75-hästar som rensar bort +90% av alla kuponger.
Vi tar dom i nummerordning så streckar ni dom ni tycker faller i smaken. Jag tar alla på A-B rankingen.
1 Output Pressure har varit bra hela säsongen och plumpen senast kom i Svenskt Travderby så inte mycket att orda om. 3%
4 Mamasan var ju ohyggligt förbättrad senast när hon svepte hela fältet på V75. Lite tuffare emot nu men med en smygare så kan nog Goop smälla till igen? 4%.
5 Arsenal är andrahandare på ynka 10% vilket säger en del.
Spurtade storstilat senast och kan kanske hinna före favoriten från start?
6 La Diva Rossi väntade nog alla på att hon skulle stanna senast men oj så bra hon var. 1.11.8 över full distans senast och 6% nu?
7 Ferrari River reparerade strålande efter startgalopp senast bakom Volstead (som hade 20m tillägg)
Den här herren är stark och oöm och Conrad lägger sig sällan i 3e invändigt. 3%
8 Dom Perignon spikade jag senast men det slutade i galopp.
Favorit i lördags och 2% nu. Behöver man motivera mer verkligen??
10 Monfalcone 1% bara storskräll men var ok på V75 senast.

Min Ranking : A : 2 B : 8-5-1-6-4-7-10 C : 3-9-11-12

V75-6

Unionskampen och favoriten från Norge i 9 Odd Herakles.
Motiverad sådan men jag låser med ytterligare en norrbagge och svenskhoppet 5 Odin Tabac då favoriten tagit de flesta segrarna från ledningen.
Tekno Odin tror jag inte räcker till mot dessa så jag står över.
Enda jättesusaren är 1 Flex som kan få en drömresa till 2% och har faktiskt bra form.

Min Ranking : A : 9 B : 3-5 C : 6-1-4-7-8-2-10

V75-7

Unionsstayern avslutar och som brukligt när det är lång distans med flera volter så är favoriten från sista tillägget och skriket på start.
14 Victory Kåsgård blir favorit och det är väl befogat men då krävs det en bra bana för det såg vi senast hur det gick när inte Flemmings hästar får fäste.
Bra chans om förbättrad men ska garderas.
5 Visitor med Jepson blir loppets skrik och ska tydligen vinna från spets. Tränaren Susanne Richter visade ju fin form på stallet med Ural förra veckan så det kan ju gå.
1 Racing Ribb kanske är lite blöt i sällskapet men Adrian till 4% i ett långlopp från innerspår känns streckvärt.
4 Soros Kronos verkar gilla distansen men nja.. norrbagge ju.
Övriga på start får nog svårt.
12 Lord Flax blir min Idé i loppet. Storfavorit senast på V75 och var helt strålande men vad hjälpte det när La Diva Rossi vägrade bli trött i ledningen? De var ändå långt före övriga i mål och med springspår denna gång känns det riktigt intressant till bara 11%
11 Young Da Vinci är också en bra långskubbare och räknas rätt tidigt i ett sådant här ihåligt sällskap. Strecka!!
Resten på mellanvolten är bara glädjestreck i så fall.
13 Ola Montana och 15 Othello Victory på bakre volten är helt ok chansstreck till ca 5%. Kan få gå med i draget på slutvarvet och har vettiga avslutningar båda två.

Min Ranking : A : 12-11-14 B : 5-13-15-1 C : 2-9-8-10-7-4-3-6

Då jag räknar med att Flemming blir klar favorit i sista loppet så tror jag oddsen kan bli vettiga med min idé i första.
Svärmor kör med öppna hån och messar vinstbongar varje lördag.
Snart tror jag hon kör 8-10 lappar bara för att kunna håna mig.

DD1 : 3 Kleppe Slauren

DD2 : 11 – 45ggr
12 – 86ggr
13 – 60ggr
15 – 285ggr
Där jag tror klart mest på de två första kombinationerna.

Lycka Till!!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se