Speltips: V75-tankar till Rättvik med iskall Monopol.

V75-tankar i sista stund

Förra Veckan :

Gör man inte jobbet så blir man straffad direkt. Stack ut hakan och kallade mig ”het” och levererade de sämsta tipsen sen start typ så vi försöker antijinxa in formen med iskall i ingressen. :)
Hjälper föga att Omgångens bästa spik satt som vanligt. (Tror jag har över 80% på den rubriken i alla fall.)
Var helt snett ute på spetsstriden i flera avdelningar och så blir det när man går på känsla och inte pluggar lopparkiv.
Skärpning utlovas!!

4x4x1x1x5x5x5 = 2000 rader satt rankingen på förra veckan och det är ju allt annat än godkänt, vi kan kalla det för var det var. Uselt.

Omgången i stort :

Vi håller oss kvar norrut i Rättvik och det är lite småluriga lopp med en omgångens största favorit som jag inte är alls övertygad om att han upprepar förra veckans seger då det ska vankas svar om ledningen denna gång men den har man ju hört förut och det är svårt att utläsa vad Witasp ska göra med Cool Keeper.
Oavsett så tror jag att vägen till mål blir tuffare än senast och är för stor favorit.
Dock svårt att hitta bra singelstreck då många av mina feelinghästar har bakspår men en klar har jag i alla fall som vi spikade senast han vann.

Omgångens bästa spik :

Kommer i sista avdelningen där jag hoppas att 15 On Track Piraten drar på sig mycket streck för jag tror 6 Volocity De Vie vinner.
Sitter i andraspår direkt och rätt säker på att Kontio skickar framåt omgående och sen är det spel mot ett mål.
Mycket bra vinstchans.

Omgångens lås/Sparlöp :

Kommer i V75-2 där jag ville spika 2 Exclamation Mark först efter senaste insatsen på Axevalla men det är lite för mycket galopper i raden samt att man ska prova lite utrustningsändringar på 5 Milliondollarrhyme och faller det väl ut kan det bli tufft tempo på loppet och då låser vi med 11 Aventador S.F som verkar ha hittat formen igen och då duger han gott i detta sällskap.
Bomlåst på tre.

Omgångens avslag :

I V75-5 startar 3 Highspirit som är kusligt startsnabb och en frontrunner så man borde tycka att denna är helt klar.
Men, jag tycker han möter tuffare motstånd denna gång och många andelsspel och harry boy lär singelstrecka denna flitigt så jag skulle rekommendera att inte spika.
Analysen sparar vi till V75-5

V75-1

Vi inleder med Silver denna vecka och en ok favorit i 10 M.T Joinville som är en tanks när han fungerar och passar verkligen Jormas körstil.
8 Erik Sting är bra varje gång men kördes upp i dödens senast på Dont Mind Me och omöjlige Örjan. Höll bra till mitten av upploppet och det är svårt att säga hur mycket man tog ut honom?
Räknas tidigt igen ändå på tidigare prestationer även om jag tycker han gör bättre lopp med 500m kortare distans så är det ju inte styrkan det är fel på så streckas.
2 Finish Future är en bra V75 häst numera i träning hos Troels och till 4% vill jag strecka i lite småbillig omgivning där det kommer gå undan från början.
5 M.T Insider tar spets på tre steg men duger aldrig i dessa sammanhang. Speciellt inte över medeldistans.
4 Super Santos var bra i samma lopp som Erik Sting Ledsnade men behöver mycket hjälp på vägen för att duga. Bara tokskräll denna gång och rankas ner.
9 Ajlexes Cubano vann ett dagens dubbel lopp senast på imponerande sätt där han gick utan rygg sista varvet men svarade ärligt på upploppet före Valeur. Lite halvbyngligt läge men 6% är bra för det kommer finnas ryggar att gå i under slutvarvet.
11 Moni To Spare har jag inte riktigt tagit till mig ännu och jag tror han får svårt från utgångsläget. Tycker 12% är överspelat.
12 Linus Boy är lite samma sak med. Duktig varje gång och avslutade bra sist som trea men är liksom inte i närheten att vinna. 12% känns även här i mesta laget även om han givetvis är bra för klassen.

Min Ranking : A : 10 B : 8-9-2-12 C : 11-4-3-5-7-1-6

V75-2

Se ovan “omgångens lås” för info men för er som vill gå utanför ramen så räcker B-gruppen extremt långt.
Lite som att hoppa studsmatta med hjälm.

Min Ranking : A : 2-5-11 B : 4-6-3-10-9 C : 1-7-8-12

V75-3

Leif Witasp aviserar att han vill köra i ledningen med Cool Keeper och då är jag rätt säker på att stackarn kommer agera gummitarzan sista 100m när Queer Fish trycker på utvändingt.
I min bok finns det fyra hästar som kan vinna och det är förutom favoriten 4 Canari Match 6 Queer Fish, 7 Charrua Forlan och 10 Caid Griff.
Då en är streckad på närmare 60% och övriga tre rensar bort 90% av alla kuponger så låser jag loppet på 4-6-7-10 eftersom Örjan inte heller kör favoriten.
Inga illa om Christoffer Eriksson men Örjan verkar kunna köra en kossa i loppen just nu och ändå vinna.
Cool Keeper till ledningen och favoriten utvändigt och skulle nu mot förmodan Leif släppa till favoriten så tror jag att Queer Fish kommer hålla tempot uppe denna gång så på rent värde kommer jag täcka upp samma häst som jag spikade förra veckan även om jag givetvis steckar.
Låter kanske konstigt men kom ihåg att vi spelar ett streckspel och inte spelar vinnare/plats.
Tror nog att 10 Caid Griff är bästa hästen egentligen när inte Charrua Forlan kommer till tät.

Min Ranking : A : 10-4-6-7 B : 1-9-3 C : 5-2-8

V75-4

Kallblod är som ni vet inte min grej men denna vecka har man i alla fall hittat en rätt intressant lopp. Känns oerhört jämnt om inte 7 Ådne Odin bara vinner från ledningen men jag kommer strecka ett par stycken på framspår men endast en på tillägg som är totalt bortglömd.
6 Art Nökkve streckas men då man inte riktigt vet hur snabb ut han är i voltstart så rankas han ner en aning.
Hoppas att han kan svara ut favoriten från start så han tar ledningen eller är först fram att ta över men långsökt då favoriten är väldigt rask ut. I vilket fall är Art Nökkve van vid hårt motstånd och intressant när han står på start.
14 Flex slog av favoriten från dödens senast dom mötte och det var ett mäkta imponerande lopp han gjorde. 3e spår fram till dödens och svarade alla attacker bakifrån på upploppet.
Visserligen 500m kortare distans denna gång men 2% kontra 34% på favoriten gör att värdet är skyhögt. Totalt bortglömd.
1 Pave Faks var favorit i ovan nämnda lopp som Flex vann men slutade 5a och hade problem med fästet men kanske gör sig bättre på dagens distans och kuskförstärkt i form av Uffe.
2 Eldvin gör det bra varje gång och kommer få en bra resa.
4 Valle Mattis körs av Kontio och gynnas av körspö.
8 Lykkje Borga får sista strecket på visad fin form och bra läge. 2%

Min Ranking : A : 7-14-6 B : 2-1-4-8 C : 3-9-12-13-5-15-11-10

V75-5

Bronsdivisionen och stor favorit blir 3 Highspirit som ska bomba till ledningen och rusa hela vägen till mål.
Jag är tveksam då dels finns 2 Knifetown Winner invändigt men framförallt 6 Brothers In Am som ägs av ett gäng storspelare och man ska väl inte spekulera i löpförstörelse men nog vill man ladda med en så startsnabb häst?
I vilket fall tror jag inte det blir promenadtempo första 1000 vilket gynnar min idé 12 Man At Work som borde gynnas av högt utgångstempo.
11 Flash Hammering är jag svag för men var struken senast och svårt att veta hur formen är men insatserna senaste månaden går inte av för hackor.
Tung att stå emot om formen sitter där.
Tunt med skrällar bakom tycker jag men vid gardering ska givetvis 11 Flash Hammering streckas och kanske kanske 4 Largo och även 7 Oceanic Clearence som trots allt är van vid tufft motstånd och första gången Uffe Ohlsson på två år är intressant. 2%
Bakom dessa är det bara superskrällar men det kan löna sig i ett lopp som det blir överpace i.

Min Ranking : A : 12-11-2 B : 3-7-4 C : 5-6-10-1-9-8

V75-6

Kort distans och lägsta klassen. Lägg där till öppet lopp så får vi omgångens svåraste lopp.
4 Quite Right har gjort allt rätt för Goop och är motiverad favorit.
Det spekuleras i att 1 Claude Debussy ska svara ledningen men det tror jag inte.
Som jag ser det är det spik 4 eller alla.
Jag lutar åt det senare.
Har man dåligt med deg i plånkan i slutet så skulle jag titta först på 9 Harrington och 10 M.T Machiavelli efter favoriten.
Enda tokskrällen jag vill lyfta fram är i så fall 5 B.B.S Day Dream. 2%

Min Ranking : A : 4 B : 9-10-1-5-7 C : 12-3-6-11-8

V75-7

Jag avslutar alltså med spik på 6 Volocity De Vie som jag bara tror är bäst.
Passar på distansen och Kontios körstil. Tror han tidigt sänder framåt och sen är loppet över oavsett position.
Tror inte ens han räds dödens faktiskt.
Ev Motbud för er som tvivlar?
3 Bicc’s Lamborghini är enda hästen på start som kan segerstrida vid favoritfall.
7 Gandhi Boko är också bra men missgynnas nog av voltstart.
Räknas om felfri bakom favoriten.
8 Louie Brodde till 1% känns given om man garderar. Van vid hårt motstånd.
10 Just Wait And See gillar långa distanser och är rätt ok ut med voltstart. Kan få en pangstart från springspår och om favoriten gör bort sig räcker det långt.
11 Rafiki Fri vann senast men tror det är för tufft emot denna gång. Jag står över.
13 Partisan Face var bra för tre starter sen och har följt upp med två godkända insatser på V75 efter det. 3%
14 Västerbo Grosbois gjorde bort sig som storfavorit senast och har byngligt läge denna gång även om distansen inte är några problem. Garderar man så ska man nog strecka till 2% när det var 62% senast?
15 On Track Piraten har haft svårt från liknande lägen tidigare och jag står över då jag inte tror på toppform heller.
Kul kuriosa dock att han har sprungit in mer pengar än övriga motståndare tillsammans. Respekt!

Min Ranking : A : 6 B : 10-7-3-13-14-8 C : 15-2-11-12-5-1-9

Dagens Dubbel spelas som följande :
4-6 6ggr
5-6 37ggr

Lycka Till!!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se