100m_till_starts blogg

Speltips: Ryggar hela vägen till plats?

 

Kvällens spel hittar jag i Remember Rivner i lopp 4Eskilstuna. Inför senaste starten var det en del snurr om henne i ett V75 lopp som Southwind Feji sedermera vann. Remember Rivner öppnade snabbt och var påväg mot ledningen när galoppen kom. Detta är en knepig häst då man bara är passagerare bakom henne. Det är humöret som spökar och det gäller att hon har en bra dag om mitt spel inte ska vara borta direkt i starten. Men jag tycker hon börjar mogna till och visar sig lite mer reglerbar i loppen vilket är positivt.

Dagens lopp ser spännande ut för henne med spår 1 då det är ett bra spår för henne. Spår 1 hade hon i debuten som hon fixade och öppnade snabbt ifrån, så spåret bör inte ställa till några problem. Härifrån får hon en fin position direkt och drömpositionen vore rygg på ledaren. Eftersom det är en väldigt bra häst med i loppet vid namn Mon Etoile så spelar jag bara plats på Remember Rivner. Jag skulle inte bli förvånad om hon trots det skulle vinna, men med tanke på det bra platsoddset 2.5 hos Racebets så nöjer jag mig med detta spel.      

100m_till_starts blogg

100m_till_start

Finns på Twitter som 100m_till_start

100m_till_start beskriver sig själv som en travgalen person som följer travet dygnet runt. Ett bra minne tillsammans med analytisk förmåga har gjort honom till en vinnare, samtidigt som han försöker se saker som ingen annan gör och gå sin egen väg.  Spelmässigt är han en allroundtippare med förkärlek till V4 och V3.

Sveriges bästa

Kända profiler