100m_till_starts blogg

Speltips: Bästa hästen vinner?

Kvällens spel blir 9 Cougar Woodland i lopp 5Åby. Hästen är bra trots att hon fortfarande inte ens tjänat 150 000kr. Oavsett position går hon bra och gör sällan ett dåligt lopp. Travet kan hon stundtals ha lite problem med, men det har sett bättre ut på slutet. Vid segern senast sprang hon i ledningen och vann säkert i ett billigt breddlopp. Jag tror detta var nyttigt då hon brukar vara bra när hon känner sig kaxig.

Det finns risk för galopp i starten då hon inte varit helt säker, men med endast 4 st hästar på volten så lär galopprisken vara liten. Hästen har gjort bra lopp med skor så detta berör inte henne. Det är värre med barfotaförbud för värsta motståndaren Bonete som höjt sig med barfota. Jag tycker att Cougar Woodland är bästa hästen i loppet och ska ses med god chans att vinna oavsett löpningsförlopp.

100m_till_starts blogg

100m_till_start

Finns på Twitter som 100m_till_start

100m_till_start beskriver sig själv som en travgalen person som följer travet dygnet runt. Ett bra minne tillsammans med analytisk förmåga har gjort honom till en vinnare, samtidigt som han försöker se saker som ingen annan gör och gå sin egen väg.  Spelmässigt är han en allroundtippare med förkärlek till V4 och V3.

Sveriges bästa

Kända profiler