100m_till_starts blogg

Speltips: Smygresa för fux löser plats!

Dagens speltips blir Super War Horse i lopp 9Jägersro. Denna snygga fux är jämn och säker. Han gör sällan ett dåligt lopp och detta styrks då hela 71 % av karriärens starter har inneburit en placering bland de tre främsta i mål. Elva raka starter utan seger har det blivit, men däremot sex raka andraplatser. Hästen är startsnabb och brukar hitta till ledningen från ett bra spår. De tre senaste starterna har positionen varit rygg på ledaren och därifrån har han gjort bra lopp. Senast mötte han övermakten i Untersteiners Eye Of A Tiger Ås. Super War Horse sprang i rygg på denne och gick i mål med en hel del krafter kvar.

Uppgiften idag ser intressant ut med spår 1 i voltstart. Det kommer innebära en bra position på innerspåret. Även om det är debut över lång distans så bör det inte ställa till några problem, speciellt när han ska springa i ryggar. Skulle han få chansen tillslut med lucka i tid så kan han absolut vinna. Men eftersom han ska springa på innerspåret så är det inga garantier att det kommer lösa sig. Därför nöjer jag mig med att spela plats på Super War Horse.

100m_till_starts blogg

100m_till_start

Finns på Twitter som 100m_till_start

100m_till_start beskriver sig själv som en travgalen person som följer travet dygnet runt. Ett bra minne tillsammans med analytisk förmåga har gjort honom till en vinnare, samtidigt som han försöker se saker som ingen annan gör och gå sin egen väg.  Spelmässigt är han en allroundtippare med förkärlek till V4 och V3.

Sveriges bästa

Kända profiler