Starka favoriter på Jägers!

Snacka om succéinledning för premiärrekarna i onsdags. He’s Marvelous lekte hem segern från ledningen och var hämtgurka till strax över två gånger pengarna och kraftpaketet Sir Henry P.Hill var ännu mer överlägsen och krossade sitt motstånd från dödens. Åtta gånger pengar fick vi på den sistnämnda - bara att tacka och ta emot! Det är V75 på Jägersro i eftermiddag och streckspelsmässigt ser omgången rätt så död ut på förhand. Jag avstår V75 men tar spel på två favoriter som är prissatta klart i överkant.

4 Dear Friend har utvecklats något enormt för Johan Untersteiner på sistone. Senast hängde hon med riktigt bra i rygg på Cash Crowe och avslutade 08,8/800 som tvåa i rygg på denne. Att hon möter hingstar och valacker idag tror jag inte gör någon större skillnad när hon är klar favorit på att ta sig till spets och sedan har loppet i sina egna händer över den korta distansen. Att hon “bara” blir streckad på 48 procent på V75 är inte så konstigt med tanke på att det finns ett gäng starka favoriter i omgången. Däremot är det svårt att förstå hur “EU-bookiesen” kan erbjuda över dubbla pengen på femåringen… Spets och slut - hämta ut!

4 Nolimitjimmit är favorit i andra avdelningen och också han är en motiverad sådan. Jag gillar verkligen 5 Panamera som är främsta utmanare men med dagens förutsättningar borde han få svårt att utmana. Örjan Kihlström upp är ett klart plus på den fronten, men hästen är inget vidare snabb ut och måste vara betydligt bättre än den klara spetsfavoriten Nolimitjimmit för att utmana om segern. Den senare - Nolimitjimmit - har höjt sig ett par snäpp i Lugauers regi och imponerade i två raka spetssegrar innan galoppen senast. Hästen blev lite het för het då, men “Conni” borde kunna ta det lite mer piano den här gången och ändå ta sig till ledningen. Spets och slut är receptet även i det här loppet och till över 2.50 är ekipaget ett givet spel!

Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se